Hvorfor radio?

Radioreklame er billigere enn du tror.  Over radio kan du kommunisere mer for den samme kostnaden enn du greier gjennom TV og trykte medier. – Å høre din bedrifts stemme på radio gir en form for gjenkjennelse og tilhørighet lokalt. Bruker du i tillegg nettsiden din setter du et ansikt på stemmen lytterne hører på radio.

Her er tre gode grunner til hvorfor du bør inkludere radio når du annonserer (kilde: RAB, Lokalradioforbundet):

  1. Radio gir deg tilgang til en definert målgruppe.
  2. Radio treffer tett opp til kjøpsøyeblikket.
  3. Radio skaper større bevissthet for en merkevare.

Lokal markedsføring via radio er lønnsomt!

Hedmarksradioene er en annonsesamkjøring av 6 lokalradioer i Hedmark. Våre 6 radioer har et nedslagsfelt på 186.446 personer. Vi har høy ukentlig dekning. Det betyr at våre kanaler gir deg en definert lokal målgruppe. De vil ha gode tilbud fra regionen! Vi lover deg at radio er en effektiv markedskanal! Les mer om våre gode lyttertall her.

Flere gode grunner til å annonsere på radio finner du her.

Lytt til en av våre radiospotter – her er:

Elverum Fargehandel:

Skråstad Gård og Gartneri:

Risbergseter Bildemontering:

Radiobingo Hamar:

MyLift:

Långflons Stormarknad:

Kvitfjell:

Grue Sparebank:

Flisa Steinindustri:

Fiskarhedevillaen:

 

Våre kunder sier:

“Vi har ønske om å nå så bredt ut blant eksisterende- og potensielle kunder i nærområdet som mulig, og har prøvd flere markedsføringskanaler. Det er nå 7 år siden vi startet opp med radioreklame gjennom ElverumsRadioen. Gjennom årene har det har blitt mange tilbakemeldinger fra kunder som har hørt reklamen på radioen og ønsket å benytte seg av vår kompetanse. Vi har stor tro på konseptet.”

Vidar Kjønsberg, Autoskade Elverum